Zscaler biedt generatieve AI-gedreven Zero Trust Security-innovaties in samenwerking met NVIDIA

zscaler

Zscaler copilot, verbeterd door NVIDIA AI Enterprise, levert beveiligingscontroles voor proactieve verdediging tegen nieuwe cyberdreigingen

Zscaler, leider op het gebied van cloudbeveiliging, gaat samenwerken met NVIDIA om de ontwikkeling rond AI-gedreven copilot-technologieën te versnellen. Zscaler gebruikt de AI-technologieën van NVIDIA om bedrijven nieuwe gebruikerservaringen en beveiligingsgerichte copilot-diensten te bieden. Door de introductie van nieuwe AI-mogelijkheden – op basis van NVIDIA NIM inference microservices, NVIDIA NeMo Guardrails en het NVIDIA Morpheus framework – kan data van het Zero Trust Exchange-platform beter worden verwerkt. Hierdoor is Zscaler copilot beter in staat om bedrijven proactief te verdedigen tegen cyberdreigingen en IT- en netwerkactiviteiten te vereenvoudigen.

De snelle opkomst en adoptie van AI versnelt innovaties rondom cyberbeveiliging. Om IT-activiteiten effectief te beheren en dreigingen op schaal te bestrijden, moeten bedrijven hun data volledig benutten om offensieve en proactieve beveiliging op te zetten. De nieuwe Zscaler ZDX Copilot, een unieke copilot voor het monitoren van digitale ervaringen met NVIDIA NeMo Guardrails, biedt inzichten in de prestaties van het netwerk, apparaten en applicaties om IT-ondersteuning en -activiteiten op schaal te vereenvoudigen. NeMo Guardrails orkestreert dialoogbeheer en biedt nauwkeurigheid en beveiliging in slimme applicaties met large language models (LLM’s). Door toezicht te houden op generatieve AI-systemen worden bedrijven beschermd tegen nieuwe AI-gedreven cyberdreigingen en onbedoelde fouten.

Het Zscaler Zero Trust Exchange-platform is ‘s werelds grootste beveiligingscloud en verwerkt dagelijks meer dan 400 miljard transacties. Door de kracht van Zscaler’s geavanceerde voorspellende en generatieve AI, kan Zscaler snel dreigingen en afwijkingen (die voorheen moeilijk, zo niet onmogelijk, te detecteren waren) identificeren, vastleggen en erop reageren.

Zscaler gaat ook gebruikmaken van NVIDIA Morpheus en NVIDIA NIM om aanvullende voorspellende en generatieve AI-oplossingen op de markt te brengen:

  • Zscaler ZDX Copilot met NVIDIA Morpheus, een GPU-geaccelereerd, end-to-end AI-framework waarmee ontwikkelaars geoptimaliseerde applicaties kunnen maken voor het filteren, verwerken en classificeren van grote hoeveelheden cyberbeveiligingsdata. Door de AI-pijplijn te optimaliseren met grote hoeveelheden data, is het mogelijk om dreigingen in realtime te detecteren.
  • Zscaler ZDX Copilot met NVIDIA NIM, een set gebruiksvriendelijke microservices die onderdeel zijn van NVIDIA AI Enterprise en ontworpen zijn om de inzet van generatieve AI-modellen te versnellen. Omdat het een breed scala aan LLM’s ondersteunt, krijgen klanten efficiënte en schaalbare generatieve AI-inferencing die zich leent voor specifieke use cases rondom beveiliging en gegevensbescherming. Hierdoor kan Zscaler de meest optimale en geavanceerde generatieve AI-modellen en multimodale mogelijkheden toevoegen aan zijn portfolio voor gegevensbescherming via lokale LLM’s.

“De vooruitgang van de AI van een cyberbeveiligingsleverancier wordt het kritieke ingrediënt om een voordeel te behouden ten opzichte van concurrenten”, zegt Punit Minocha, EVP Business and Corporate Development bij Zscaler. “Zscaler richt zich op het beveiligen van AI met AI en deze samenwerking met NVIDIA bouwt verder op onze leidende positie in de cyberbeveiligingsmarkt.”

“Generatieve AI en accelerated computing transformeren elke sector en elk bedrijf en vereisen ondersteuning die zich uitstrekt van cyberbeveiliging tot IT-activiteiten”, zegt Pat Lee, vice president strategic partnerships bij NVIDIA. “Met de integratie van NVIDIA’s AI-softwareportfolio kan ZDX Copilot van Zscaler ontwikkelaars nu de beveiliging en bescherming bieden die nodig zijn om afwijkingen te detecteren en IT-veiligheid te versnellen.”

Lees ook
Trend Micro gaat AI-enabled private datacenters wereldwijd beschermen

Trend Micro gaat AI-enabled private datacenters wereldwijd beschermen

Trend Micro, leider in cyberbeveiliging, kondigt een nieuwe datacenteroplossing aan voor organisaties en overheden die willen profiteren van de kracht van AI. De basis van de nieuwe datacenteroplossing is de integratie tussen Trend Vision One – Sovereign and Private Cloud (SPC) en NVIDIA NIM

ESET Threat Intelligence verbetert cybersecurity-inzicht door integratie met Elastic Security

ESET Threat Intelligence verbetert cybersecurity-inzicht door integratie met Elastic Security

ESET heeft een nieuw partnerschap en integratie aangekondigd, dankzij zijn uniforme API-gateway. Deze ontwikkeling faciliteert naadloze verbindingen met verschillende leveranciers van cybersecurity, zoals de recente integratie met Elastic, een search-powered AI-bedrijf.

Denk aan een sterk wachtwoord op World Password Day 2024

Denk aan een sterk wachtwoord op World Password Day 2024

Wachtwoorden zijn een van de eerste kritieke barrières tussen een persoon, een dreigingsactor en een succesvolle cyberaanval. Een veelvoorkomende fout die mensen maken is het gebruik van steeds dezelfde loginnaam of hetzelfde e-mailadres en wachtwoord