ZyXEL lanceert next generation firewall voor mkb

zyxel-usg-firewall

Leverancier van netwerk- en communicatieoplossingen ZyXEL Communications lanceert een nieuwe serie USG next generation firewalls. De nieuwe ZyXEL USG 40, 40W, 60 & 60W zijn gericht op de kleinzakelijke gebruiker, thuiswerkers en bijkantoren.

De nieuwe ZyXEL USG serie USG40, 40W, 60, 60W beschermen gebruikers tegen malware en andere cyberdreigingen. Het instapmodel USG40 is voorzien van UTM-functies zoals IDP, antivirus, content-filter en anti-spam. Het instapmodel USG40/60 biedt complete bescherming, VPN-connectiviteit en een geïntegreerde WLAN-controller. De USG40W/60W heeft een geïntegreerde WLAN-accesspoint.

Alles-in-één-ontwerp

De next-generation firewall zorgen voor een hoge doorvoersnelheden bij IPSec-, L2TP-over-IPSec- en SSLVPN-verbindingen. Dankzij het alles-in-één-ontwerp van de modellen zijn de kosten van de firewall laag. De nieuwe ZyXEL USG 40, 40W, 60 & 60W zijn per 1 juni 2014 leverbaar.

ZyXEL brengt de komende weken meer details naar buiten over deze betaalbare next-generation firewalls (NGFW) voor het mkb. Tijdens ICTVakdag, het ICTWaarborg evenement in de Jaarbeurs Utrecht op maandag 12 mei, kunnen klanten, partners en pers de firewalls al komen bewonderen. ZyXEL staat op standnummer 89.

 
Lees ook
Denk aan een sterk wachtwoord op World Password Day 2024

Denk aan een sterk wachtwoord op World Password Day 2024

Wachtwoorden zijn een van de eerste kritieke barrières tussen een persoon, een dreigingsactor en een succesvolle cyberaanval. Een veelvoorkomende fout die mensen maken is het gebruik van steeds dezelfde loginnaam of hetzelfde e-mailadres en wachtwoord

'Mensen moeten een wachtzin gebruiken als ze veilig willen inloggen'

'Mensen moeten een wachtzin gebruiken als ze veilig willen inloggen'

Op de eerste donderdag van mei is het Wereld Wachtwoorden Dag. Deze dag is bedoeld om betere wachtwoorden te stimuleren. Cyberaanvallen zijn aan de orde van de dag. En dus is goede wachtwoordbeveiliging cruciaal.

Sora: een historische ontwikkeling, maar mét beveiligingsrisico’s

Sora: een historische ontwikkeling, maar mét beveiligingsrisico’s

De introductie van Sora door OpenAI markeert een mijlpaal in videobewerking. De revolutionaire technologie is opwindend, maar roept tegelijkertijd vragen op over de gevolgen van de rol van AI bij het maken van digitale content en cybersecurity.