Atos lanceert ultra beveiligde telefoon voor professionals

Atos

Atos lanceert een nieuwe telefoon waarmee een volledig beveiligde communicatie mogelijk is, inclusief smartphones, relevante applicaties en infrastructuur. De telefoon heet Hoox, en is ontworpen en beheerd door Atos. Ze waarborgt een strikte beveiliging van vertrouwelijke en strategische data van professionals in de private en publieke sector. Een goede beveiliging van communicatie is van primair belang bij bedrijven. Hoox maakt het mogelijk in een streng beveiligde omgeving te communiceren in overeenstemming met geldende regelgeving.

Garandeert privacy en is intuïtief

Hoox combineert volledige privacy met een intuïtieve gebruikerservaring. Het is een complete oplossing die een veilige communicatie mogelijk maakt via alle denkbare applicaties, apparaten en infrastructuur. De oplossing omvat een nieuwe reeks van strikte beveiligde smartphones, specifieke toepassingen die volledig zijn toegesneden op de behoeften van mobiele werknemers en services om toepassingen te beheren en autoriseren.

Ingebouwde veilige communicatietools, inclusief conference-functie

In de oplossing zijn communicatietools geïntegreerd met gangbare applicaties. Hoox is intuïtief en eenvoudig in het gebruik en waarborgt volledige efficiency door een veilig gebruik van alle cruciale kenmerken van smartphones en extra functies ontwikkeld voor collaboratieve toepassingen, zoals multiple-user voice conferencing, group instant messaging en voicemail. De communicatie-infrastructuur van Hoox omvat een specifieke applicatie store voor elke organisatie. Deze omgeving maakt het mogelijk zakelijke en reguliere applicaties te delen, die van tevoren worden getest door Atos. Dit zorgt ervoor dat organisaties er zeker van zijn dat de applicaties die medewerkers gebruiken goed beveiligd zijn.

Een volledig vernieuwd aanbod van smartphones

Nieuwe, op Android gebaseerde Hoox-smartphones, voorzien in de behoeften van de meest veeleisende gebruikers. Dankzij de end-to-end beveiliging van de oplossing (terminal, USB-ingangen, WiFi, Bluetooth, communicatie, data en applicaties) biedt Hoox een robuuste beveiliging tegen inbreuken van buitenaf, ook als de smartphone kwijt is of wordt gestolen. Hoox wordt beveiligd en beheerd door experts van Atos. De oplossing is verkrijgbaar op basis van een 'as a service'-model en een 'on premise'-model.

Lees ook
Cybercriminelen gebruiken phishing en pretexting om betalingsgegevens van online shoppers te stelen

Cybercriminelen gebruiken phishing en pretexting om betalingsgegevens van online shoppers te stelen

De diefstal van gegevens van online shoppers is in de meeste gevallen toe te schrijven aan externe cyberaanvallen, zo blijkt uit onderzoek door Verizon Business. Voor het Verizon 2021 Data Breach Investigations Report werden meer datalekken en phishing-aanvallen dan ooit geanalyseerd

Veilig ontworpen: de rol van 5G binnen een security-strategie voor de lange termijn

Veilig ontworpen: de rol van 5G binnen een security-strategie voor de lange termijn

Wat het reusachtige potentieel van 5G betreft zijn we het stadium van speculaties en voorspellingen allang voorbij. 5G is al lang en breed gearriveerd en biedt bedrijven overal ter wereld volop kansen. En nu steeds meer gemeentes en bedrijven deze onstuitbare technologie omarmen kunnen we de kracht daarvan in de praktijk ervaren.

Zolder biedt mkb betaalbare en eenvoudige security-app

Zolder biedt mkb betaalbare en eenvoudige security-app

Security is bij mkb-bedrijven vaak het ondergeschoven kindje. Ze hebben er de mensen en het budget niet voor. Dat maakt deze doelgroep een aantrekkelijk doelwit voor cybercriminelen. Voor de vier doorgewinterde cybersecurity-experts van start-up Zolder reden om Attic te introduceren. Deze eenvoudige, goedkope en toekomstbestendige app maakt mkb’er1