Security-specialist DearBytes breidt zijn team uit

Security-specialist DearBytes breidt zijn team in Nederland uit. Martijn van Weede (39) is aangesteld als Sales en Marketing Manager, terwijl Robert (Bob) Brandt (36) is benoemd tot Project Manager.

Martijn is een commercieel manager die de samenwerking met internationale securityfabrikanten goed kent. Bob versterkt de projectorganisatie. DearBytes speelt met de aanstelling van Brandt in op de groeiende vraag naar complexe securityarchitecturen.

Sales en marketing optimaliseren

Martijn van Weede wordt eindverantwoordelijk voor de sales en martijn-van-weede marketing afdeling van DearBytes. Hij gaat zich richten op de verdere optimalisatie van deze afdeling. Daarnaast gaat hij deel uitmaken van het management team van DearBytes. Martijn is zijn carrière begonnen bij IT distributeur Ingram Micro. Daarna is hij in dienst gekomen bij McAfee waar hij diverse functies heeft bekleed en leiding gaf aan sales- en channelteams in de Benelux. Vervolgens heeft hij als salesmanager bij Juniper gewerkt en de afgelopen twee jaar was hij als partnermanager tevens marketingverantwoordelijke bij Fortinet.

Bob Brandt

Bob Brandt gaat als projectmanager zich inzetten voor het ideaal van een veilig internet dat mensen en organisaties over de hele wereld, onbelemmerd door kwaadwillenden, met elkaar verbindt. Hij is direct na de universiteit gaan werken in de IT-security, bij onder andere Fox-IT en Netscout. Bob heeft hier ervaring opgedaan met onder andere de ontwikkeling van forensische netwerkanalyse-tools.

'Volledig ontzorgen'

Erik Remmelzwaal, directeur van DearBytes: “We zien een sterk groeiende vraag naar volledige ontzorging op vlak van security inclusief outsourcing. Om aan die vraag tegemoet te komen zijn wij sterk gericht op de kwaliteit van onze oplossingen en diensten. Hier investeren we erg veel in en de komst van Martijn en Bob zijn hier een zeer belangrijke stap in. We hebben er alle vertrouwen in dat de komst van hen zal leiden tot een verdere verbetering van onze ondersteuning aan organisaties.”