Wi-Fi Security Certificatie (CWSP) training 12-14 Juni in Breda (3 dagen)

Security is hot. Daarvoor moet met name gekeken worden naar Wi-Fi security omdat dit in vele gevallen de toegang is tot het network. Security risico’s worden groter in verband met de groei van Internet of Things (IoT) devices. Iedereen gebruikt Wi-Fi, thuis, op kantoor en via publieke Wi-Fi netwerken. Daardoor wordt het steeds belangrijker dat deze Wi-Fi netwerken goed beveiligd zijn.

Globeron geeft Wi-Fi cursussen sinds 2005 in Nederland met globale ervaring en met inzichten uit Azië, Midden Oosten, Europa en USA. Ook zijn deze cursussen in lijn met regeringsbeleid en andere internationale organisaties in verband met de standaardisatie voor het ontwerp, de analyse en security.

De Certified Wireless Security Professional (CWSP) cursus is voor technisch personeel dat een Wi-Fi network moet beveiligen. Alle Wi-Fi security aspecten komen aan de orde, zoals: infrastructuurbeveiliging (Authenticatie en Encryptie), security issues (“vulnerabilities”), Wireless Intrusion Detection en Prevention Systems (24x7 Wi-Fi Security monitoring), Mobile Device Management (MDM) en BYOD.

Alles is inbegrepen in de cursus: officieel CWSP book (526 pagina’s), slides (9 hoofdstukken), praktijktesten (2x pools), Pearson VUE Exam Voucher en vele security labs (inclusief een Wireless Intrusion Prevention System configuratie en penetratietesten) om de concepten duidelijk te maken.

  • Trainer: Ronald van Kleunen – Certified Wireless Network Expert
  • Prijs: Euro 2.500 per persoon (exclusief BTW)
[Form id="11"]