Avast neemt AVG over 

avg

De Tsjechische security-firma Avast neemt het eveneens uit Tsjechië afkomstige  AVG over. Met de overname is een bedrag van 1,3 miljard dollar gemoeid.

In een persbericht meldt Avast: "Avast is pursuing this acquisition to gain scale, technological depth and geographical breadth so that the new organization can be in a position to take advantage of emerging growth opportunities in Internet Security as well as organizational efficiencies. The technological depth and geographical reach will help Avast serve customers with more advanced security offerings in the core business and new innovations in emerging markets, such as security for IoT devices.”

Lees hier meer over deze overname.

Meer over
Lees ook
Overname CyGlass biedt WatchGuard AI-gebaseerde   detectie en response

Overname CyGlass biedt WatchGuard AI-gebaseerde  detectie en response

WatchGuard Technologies kondigt de overname aan van CyGlass Technology Services. CyGlass is een toonaangevende leverancier van cloud- en netwerkgebaseerde oplossingen voor detectie van en respons op dreigingen. Organisaties kunnen hiermee risico's identificeren, bedreigingen stoppen en compliance waarborgen.

Proofpoint neemt Illusive over

Proofpoint neemt Illusive over

Proofpoint, een toonaangevend bedrijf op het gebied van cybersecurity en compliance, heeft een definitieve overeenkomst ondertekend voor de overname van Illusive, een leider en pionier op het gebied van Identity Threat Detection and Response (ITDR). De overname zal naar verwachting in januari 2023 worden afgerond, onder voorbehoud van de gebruikel1

Qualys neemt AI/machine learning platform van Blue Hexagon over

Qualys neemt AI/machine learning platform van Blue Hexagon over

Qualys maakt vandaag de overname bekend van Blue Hexagon. Met de AI/machine learning (AI/ML)-oplossing van Blue Hexagon kan Qualys de petabytes aan data binnen zijn Cloud Platform omzetten in betekenisvolle inzichten voor CIO’s en CISO’s.