Coresec neemt Nederlandse security specialist WeSecure over

Coresec neemt de Nederlandse leverancier van beveiligingsoplossingen WeSecure over. Coresec levert totaaloplossingen op het gebied van security, networking, consultancy en 24x7 managed security services voor middelgrote en grote bedrijven in Noord-Europa.

De visie en strategie van Coresec is Europese marktleider in cybersecurity te worden. De overname van WeSecure past hierbij. Door deze overname breidt Coresec uit naar Nederland en krijgt het bedrijf een grotere aanwezigheid op de Europese markt.

WeSecure is opgericht in 2009. De focus van het bedrijf ligt op cybersecurity, infrastructuur en securitymanagement. WeSecure is een erkende integrator van bekende fabrikanten zoals Palo Alto Networks, Infoblox, Varonis, Aruba Networks, WatchGuard, Rapid7, SecurEnvoy en Netskope.

Lees ook
Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec Inc., technologieleverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft een nieuwe versie aangekondigd van haar unified security platform Security Center.

NetWitness ondersteunt AWS AppFabric om SaaS-applicaties te beveiligen

NetWitness ondersteunt AWS AppFabric om SaaS-applicaties te beveiligen

NetWitness, leverancier van detectie-, onderzoeks- en responstechnologie voor bedreigingen en incidentresponsdiensten, is geïntegreerd met AWS AppFabric. Die nieuwe service van Amazon Web Services (AWS) zorgty er voor dat software as a service (SaaS)-applicaties snel kunnen worden gekoppeld voor een betere productiviteit en beveiliging.

Genetec: bedrijven kiezen versneld voor cloud- en hybride fysieke security oplossingen

Genetec: bedrijven kiezen versneld voor cloud- en hybride fysieke security oplossingen

Genetec Inc., leverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft het ‘2024 State of Physical Security Report’ gepubliceerd. Aan dit onderzoek, dat gaat over de beveiligingsstrategieën die organisaties hanteren, deden wereldwijd meer dan 5.500 specialisten op het gebied van fysieke bev1