FireEye neemt security orchestratie en automatisering leverancier Invotas over

Beveiligingsbedrijf FireEye neemt de leverancier van security orchestratie en -automatisering Invotas over. De technologie van Invotas wordt geïntegreerd in het platform van FireEye.

fireeye Door de integratie krijgen gebruikers van FireEye’s ‘global threat management’ platform vanuit één console toegang tot een beveiligingsproduct, threat intelligence en incident response elementen. Hiermee wil FireEye bedrijven helpen sneller te reageren op cyberaanvallen door deze reactie (deels) te automatiseren.

FireEye is van plan de orchestratietechnologie van Invotas verder te ontwikkelen. Hierbij gaat FireEye onder andere zijn alarmeringstechnologie voor multi-vector dreigingen gebruiken en deze verrijken met haar contextuele inzichten. Daarnaast worden reacties op cyberdreigingen geautomatiseerd op basis van draaiboeken die zijn ontwikkeld door consultants van Mandiant, onderdeel van FireEye.

Lees ook
KnowBe4 rondt overname Egress af

KnowBe4 rondt overname Egress af

KnowBe4, aanbieder van ‘s werelds grootste security awareness training en gesimuleerde phishing platform, kondigt de afronding aan van de overname van Egress, een leider in adaptieve en geïntegreerde cloud e-mailbeveiliging.

Cloudflare neemt BastionZero over

Cloudflare neemt BastionZero over

Cloudflare heeft BastionZero overgenomen. Dit is een toegangsplatform op basis van zero trust-infrastructuur, waarmee Cloudflare de toegang op afstand heeft versterkt tot IT-systemen voor de klanten van Cloudflare One, het secure access service edge (SASE)-platform van het bedrijf.

KnowBe4 neemt Egress over

KnowBe4 neemt Egress over

KnowBe4 kondigt de overname aan van Egress, een leider in adaptieve en geïntegreerde cloud e-mail-security. De Intelligent Email Security-suite van Egress biedt een reeks geschaalde, op AI-gebaseerde securitytools met adaptieve leermogelijkheden om organisaties tegen geavanceerde cyberdreigingen voor e-mail te beschermen.