Kahuna neemt productgebonden activiteiten van B-Able over

Kahuna, leverancier van (managed) security-oplossingen, neemt de productgebonden activiteiten van B-Able over van DPA. Deze activiteiten kwamen in handen van DPA na de overname van de activiteiten van B-Able op 4 juni, maar passen niet in het dienstenportfolio van DPA. Daarnaast stelt DPA vanuit haar adviesrol te hechten aan productonafhankelijkheid.

De productgebonden activiteiten zijn een aanvulling op de bedrijfsactiviteiten een Kahuna. Het bedrijf vertegenwoordigt daarnaast veel fabrikanten waar B-Able een relatie mee had, waaronder Palo Alto Networks, SafeNet, Trend Micro en Akamai Prolexic.

Samenwerking met DPA IT Security

Kahuna is overeengekomen samen te gaan werken met DPA IT Security. De professionals van B-Able zijn na de overname door DPA bij deze DPA-business unit in dienst getreden. De bedrijven gaan samenwerken op het gebied van advisering rond informatiebeveiliging en security management.

“Voor de klanten van B-Able is dit het meest logische vervolg. Veel van hen hadden meerdere productlijnen in gebruik die niet allemaal door B-Able werden gevoerd en ondersteund. Zij kunnen voortaan één supportcenter bellen, 24*7. Ook voor de productleveranciers is dit een goede oplossing: zij kunnen alle contracten in één administratieve handeling omzetten”, zegt Rhett Oudkerk Pool, Partner & Founder Kahuna.

Lees ook
ESET Threat Intelligence verbetert cybersecurity-inzicht door integratie met Elastic Security

ESET Threat Intelligence verbetert cybersecurity-inzicht door integratie met Elastic Security

ESET heeft een nieuw partnerschap en integratie aangekondigd, dankzij zijn uniforme API-gateway. Deze ontwikkeling faciliteert naadloze verbindingen met verschillende leveranciers van cybersecurity, zoals de recente integratie met Elastic, een search-powered AI-bedrijf.

KnowBe4 neemt Egress over

KnowBe4 neemt Egress over

KnowBe4 kondigt de overname aan van Egress, een leider in adaptieve en geïntegreerde cloud e-mail-security. De Intelligent Email Security-suite van Egress biedt een reeks geschaalde, op AI-gebaseerde securitytools met adaptieve leermogelijkheden om organisaties tegen geavanceerde cyberdreigingen voor e-mail te beschermen.

Denk aan een sterk wachtwoord op World Password Day 2024

Denk aan een sterk wachtwoord op World Password Day 2024

Wachtwoorden zijn een van de eerste kritieke barrières tussen een persoon, een dreigingsactor en een succesvolle cyberaanval. Een veelvoorkomende fout die mensen maken is het gebruik van steeds dezelfde loginnaam of hetzelfde e-mailadres en wachtwoord