LANCOM Systems presenteert veilige netwerken voor de retailsector

Leverancier van beveiligde netwerkoplossingen LANCOM Systems presenteert tijdens de beurs EuroCIS 2014 in Düsseldorf zijn oplossingen. De leverancier van technologieproducten voor de zakelijke markt demonstreert hier zijn innovatieve en veilige netwerkinfrastructuren voor zowel bestaande als toekomstige toepassingen in de retailsector.

LANCOM Systems is van 16 tot en met 20 februari 2014 aanwezig op EuroCIS 2014. Het bedrijf geeft gedurende de beurs informatie over hoogwaardige en veilige winkelnetwerken, het verbinden van vestigingen via VPN, en nieuwe en innovatieve draadloze LAN-applicaties. Klanten kunnen dankzij deze oplossingen via hun smartphones in het middelpunt van de klantenbinding worden geplaatst.

"De gehele retailsector is gevangen in onzekerheid”, legt Christian Schallenberg, lid van de directie van LANCOM Systems, uit. "Netwerken en verschillende nieuwe elektronische online processen spelen een centrale rol. Als partner van diverse grote, internationale retailbedrijven loopt LANCOM Systems voorop in netwerk-infrastructuuroplossingen voor nieuwe applicaties en technologieën als indoor-navigatie, digital signage, elektronische schaplabels en smartphone shopping apps.