Microsoft neemt cloudbeveiliger Adallom over

Microsoft neem het Israelische beveiligingsbedrijf Adallom over. Adallom heeft een platform ontwikkeld waarmee bedrijven cloudapplicaties kunnen beveiligen.

Het platform van Adallom maakt het mogelijk te bepalen waar cloudapplicaties toegang toe hebben en in welke clouddiensten gevoelige data wordt opgeslagen. Het platform kan worden geïntegreerd in allerlei populaire cloudapplicaties, waaronder Salesforce, Box, Dropbox, ServiceNow, Ariba en Office 365.

Microsoft gaat de technologie van Adallom integreren in Office 365 en haar Enterprise Mobility Suite (EMS). Het is onbekend hoeveel Microsoft voor het cloudbeveiligingsbedrijf heeft betaald.

Meer over
Lees ook
Lookout neemt SaferPass over om de groeiende dreiging van identiteitsdiefstal aan te pakken

Lookout neemt SaferPass over om de groeiende dreiging van identiteitsdiefstal aan te pakken

Securitybedrijf Lookout heeft SaferPass overgenomen, leverancier van een oplossing voor wachtwoordbeheer, voor zowel consumenten als bedrijven. Met de toevoeging van wachtwoordbeheer aan zijn securityoplossingen versterkt Lookout zijn missie uit om klantgegevens van zowel personen als bedrijven proactief te beschermen.

Signicat neemt antifraudespecialist Sphonic over

Signicat neemt antifraudespecialist Sphonic over

Identityexpert Signicat neemt alle aandelen van de Britse antifraudespecialist Sphonic over voor een niet nader genoemd bedrag. Door de overname is Signicat straks nog beter in staat om banken en andere klanten te beschermen tegen financiële misdrijven zoals fraude en witwassen.

Pointsharp en Cryptshare bundelen hun krachten

Pointsharp en Cryptshare bundelen hun krachten

Pointsharp, gesteund door Main Capital Partners, kondigt de acquisitie aan van secure beveiligde communicatie specialist Cryptshare AG ("Cryptshare"), gevestigd in Duitsland.