Microsoft stopt met updates voor verouderde versies van Internet Explorer

Microsoft trekt op dinsdag 12 januari de stekker uit de technische ondersteuning voor verouderde versies van Internet Explorer. Het gaat om Internet Explorer 8, 9 en 10. Gebruikers krijgen hierdoor geen beveiligingsupdates meer.

Het is al langer bekend dat Microsoft stopt met de technische ondersteuning van verouderde versies Internet Explorer. De laatste update voor Internet Explorer 8, 9 en 10 wordt op dinsdag 12 januari beschikbaar gesteld. Deze update gaat gebruikers met enige regelmaat oproepen over te stappen naar een nieuwere versie van Internet Explorer.

Windows 8 gebruikers kunnen gebruik blijven maken van Internet Explorer 11, die op dit besturingssysteem standaard is geïnstalleerd. Windows 7 gebruikers kunnen Internet Explorer 11 zelf installeren. Windows 10 gebruikers kunnen daarnaast kiezen voor Microsoft Edge, de nieuwe webbrowser van Microsoft.

Meer over
Lees ook
HP levert McAfee LiveSafe standaard op nieuwe HP-computers

HP levert McAfee LiveSafe standaard op nieuwe HP-computers

HP gaat McAfee LiveSafe service standaard wereldwijd als ‘pre-install’ meeleveren met nieuwe consumentenpc’s en zakelijke pc’s. McAfee LiveSafe is een ‘cross-device’ beveiligingsdienst die de data, identiteitsgegevens en alle pc’s, Macs, smartphones en tablets van gebruikers beschermt. “We staan aan de vooravond van een nieuw computertijdperk, wa1