Panasonic introduceert ENG-camera met draadloze connectiviteit

AJ-HPX270

Panasonic introduceert zijn eerste ENG-camera met draadloze connectiviteit. De AJ-PX270 biedt vanaf iedere locatie toegang tot de opgenomen beelden. Beelden kunnen vrijwel onmiddellijk worden gedeeld.

De AJ-PX270 hoeft niet te worden voorzien van een traditionele video-uplink. De camera maakt een draadloze productie mogelijk via LAN. Het apparaat beschikt vanaf de herfst van 2014 over 3G/4G/LTE-technologie.

AVC-ULTRA-opnamefunctie

De P2 HD-camera is voorzien van een geïntegreerde AVC-ULTRA-opnamefunctie en biedt een groot aantal bitrates voor opnames. Behalve AVC-Intra100 heeft de camera AVC-LongG voor lange HD-opnames met een resolutie van 1920x1080 in 10-bits 4:2:2 zendkwaliteit. De AJ-PX270 is voorzien van twee ingebouwde sleuven voor microP2-kaarten.

De AJ-PX270 is vanaf eind maart 2014 beschikbaar voor een adviesprijs vanaf € 5.840,00 (excl. btw).

Meer over
Lees ook
ESET publiceert voorbeelden van scam-mails

ESET publiceert voorbeelden van scam-mails

Sommige scam-mails zijn bijna hilarisch amateuristisch. Maar andere pogingen zijn soms griezelig 'echt' en nauwelijks te onderscheiden van legitieme mails. Een mooi voorbeeld publiceert ESET op zijn website We Live Security: een mail van een Chinese firma die zich voordoet als een 'domain name registration supplier' die bedoeld is om te checken of1