SurePay's Developer Portal helpt banken en bedrijven fraude te voorkomen

SurePay's Developer Portal

SurePay, de uitvinder van de IBAN-Naam Check, introduceert een Developer Portal. Bedrijven en overheidsorganisaties zijn steeds meer bezig met fraudepreventie.

Voor banken wordt een IBAN-Naam Check zelfs verplicht door Europese wetgeving. De Developer Portal maakt de implementatie nu nog eenvoudiger en sneller.

Wat houdt de SurePay Developer Portal in?
De Developer Portal is ontworpen om developers te helpen bij de integratie van de IBAN-Naam Check en de verschillende add-ons en hen te voorzien van tools en documentatie. Denk aan:

  • Uitgebreide API-documentatie: hoe integreer je de IBAN-Naam Check in je eigen systemen
  • Codevoorbeelden: Bekijk codevoorbeelden die de werking en toepassingen laten zien.
  • Testomgevingen: om de integratie van de IBAN-Naam Check te versnellen, zodat je snel aan de slag kunt.
  • Updates en veelgestelde vragen: Blijf op de hoogte van de status van onze API en vind antwoorden op de meest gestelde vragen.

David Jan Janse, CEO van SurePay: "Of een financiële instelling nu haar betalingsprocessen wil verbeteren of een organisatie haar bedrijfsvoering wil stroomlijnen, de nieuwe SurePay Developer Portal biedt de tools en documentatie om de IBAN-Name Check snel te begrijpen en te implementeren, waardoor betalingsprocessen en het onderhoud van betalingsgegevens efficiënter en veiliger worden."

Voor wie?
De SurePay Developer Portal is ontworpen om een breed scala aan gebruikers te helpen, waaronder:

  • Banken: Maak je betalingsverkeer veiliger en verbeter de klantervaring door SurePay direct in de betalingsomgeving van de bank te integreren.
  • Bedrijven en overheid: Verbeter verschillende bedrijfsprocessen zoals onboarding, KYC (Know Your Customer) en KYS (Know Your Supplier) met de API's van SurePay.
Meer over
Lees ook
ESET publiceert voorbeelden van scam-mails

ESET publiceert voorbeelden van scam-mails

Sommige scam-mails zijn bijna hilarisch amateuristisch. Maar andere pogingen zijn soms griezelig 'echt' en nauwelijks te onderscheiden van legitieme mails. Een mooi voorbeeld publiceert ESET op zijn website We Live Security: een mail van een Chinese firma die zich voordoet als een 'domain name registration supplier' die bedoeld is om te checken of1

Biometrie voor enterprise security: zinvol of onzinnig?

Nu steeds meer smartphones voorzien worden van biometrische sensoren, komt ook de vraag op wat dit soort security-maatregelen betekenen voor enterprise-organisaties? Richard Moulds, vice president Strategy bij Thales e-Security, vraagt zich in een artikel op Help Net Security af of biometrie voor zakelijk gebruik zinvol is. Of juist onzinnig? Een interessant punt dat Moulds aanstipt is de vraag of het aantal tokens bij gebruik van fingerprint scanners wel groot genoeg is. Bij gebruik van traditionele hardware tokens kunnen we putten uit een nagenoeg onbeperkt aantal tokens. Maar bij gebruik v1

Infographic: lichaamstaal zegt veel over social engineering

Infographic: lichaamstaal zegt veel over social engineering

Het Japanse Gengo heeft een interessante infographic opgesteld over de rol van lichaamstaal bij social engineering. Zoals bekend is social engineering een belangrijk hulpmiddel voor cybercriminelen om bijvoorbeeld inloggegevens van gebruikers los te krijgen. Hoewel de infographic verder gaat dan 'enkel en alleen' security-gerelateerde vormen van n1