Symantec neemt leverancier van veilige mobiele e-mailclient NitroDesk over

Beveiligingsbedrijf Symantec neemt NitroDesk over. NitroDesk is een bedrijf dat als partner al jaren beveiligde e-maildiensten levert aan Symantec. Het bedrijf gaat de technologie van NitroDesk inzetten om klanten beter te kunnen bedienen met een gedifferentieerd e-mailproduct.

NitroDesk TouchDown is een populaire mobiele e-mailapp voor het bedrijfsleven. De app is ontwikkeld als een mobiele Outlook client. Door NitroDesk over te nemen krijgt Symantec de technologie achter deze beveiligde e-mailclient in handen.

De e-mailapp blijft onder Symantec leverbaar. De app wordt gecombineerd met Symantec App Center en Symantec Sealed Apps. Met deze combinatie wil Symantec klanten een productiviteitsoplossing bieden die enterprise-klasse beveiliging combineert met een goede gebruikerservaring.

Lees ook
ESET Threat Intelligence verbetert cybersecurity-inzicht door integratie met Elastic Security

ESET Threat Intelligence verbetert cybersecurity-inzicht door integratie met Elastic Security

ESET heeft een nieuw partnerschap en integratie aangekondigd, dankzij zijn uniforme API-gateway. Deze ontwikkeling faciliteert naadloze verbindingen met verschillende leveranciers van cybersecurity, zoals de recente integratie met Elastic, een search-powered AI-bedrijf.

KnowBe4 neemt Egress over

KnowBe4 neemt Egress over

KnowBe4 kondigt de overname aan van Egress, een leider in adaptieve en geïntegreerde cloud e-mail-security. De Intelligent Email Security-suite van Egress biedt een reeks geschaalde, op AI-gebaseerde securitytools met adaptieve leermogelijkheden om organisaties tegen geavanceerde cyberdreigingen voor e-mail te beschermen.

Denk aan een sterk wachtwoord op World Password Day 2024

Denk aan een sterk wachtwoord op World Password Day 2024

Wachtwoorden zijn een van de eerste kritieke barrières tussen een persoon, een dreigingsactor en een succesvolle cyberaanval. Een veelvoorkomende fout die mensen maken is het gebruik van steeds dezelfde loginnaam of hetzelfde e-mailadres en wachtwoord