WeSecure nieuwe partner A10 Networks

WeSecure maakt bekend een partnerovereenkomst te hebben gesloten met A10 Networks, specialist in application networking. WeSecure levert IT security en infrastructuuroplossingen van A-merk fabrikanten aan grote bedrijven en organisaties. Door de samenwerking met A10 Networks kan WeSecure klanten nu ook voorzien van de nieuwste generatie 'Application Delivery Controllers' (ADC's).

Het bedrijf kiest voor A10 Networks met het oog op de 'all-in-one' oplossingen die het bedrijf levert. Deze oplossingen combineren het optimaliseren van webservice met steeds meer beveiligingsfuncties. "Wij willen onze klanten complete oplossingen leveren, zonder verassingen achteraf", zegt Sebastiaan Kors, Sales Manager van WeSecure. "Daarom zijn de A10 ADC's een interessante aanvulling voor ons oplossingenaanbod, waarmee wij klanten ook kunnen helpen om kosten te besparen. Verder is het prettig zakendoen met A10 Networks."

Ten4A10-partnerprogramma

A10 Networks heeft vorig jaar het Ten4A10-partnerprogramma in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) geïntroduceerd. De focus daarvan is gericht op lange termijn samenwerking met een klein aantal gespecialiseerde partners.

"WeSecure is voor ons een interessante nieuwe partner voor de grootzakelijke markt", zegt Harry Driedijk, Sales Director A10 Networks Northern Europe. "Zij zijn een security integrator met medewerkers die volgens de hoogste accreditaties zijn opgeleid en al in korte tijd een aantal mooie projecten hebben gerealiseerd."

Meer over
Lees ook
NetWitness ondersteunt AWS AppFabric om SaaS-applicaties te beveiligen

NetWitness ondersteunt AWS AppFabric om SaaS-applicaties te beveiligen

NetWitness, leverancier van detectie-, onderzoeks- en responstechnologie voor bedreigingen en incidentresponsdiensten, is geïntegreerd met AWS AppFabric. Die nieuwe service van Amazon Web Services (AWS) zorgty er voor dat software as a service (SaaS)-applicaties snel kunnen worden gekoppeld voor een betere productiviteit en beveiliging.

De evolutie van cybersecurity van de afgelopen 20 jaar

De evolutie van cybersecurity van de afgelopen 20 jaar

De cloud zoals wij die nu kennen, bestond twintig jaar geleden nog niet. Ook waren er geen Internet of Things (IoT)-sensoren en zelfs niemand wist wat Gmail was. De cyberdreigingen en tactieken van cybercriminelen ontwikkelden zich de afgelopen twee decennia sterk. Maar dat geldt ook voor de oplossingen.

Commvault introduceert Commvault Cloud

Commvault introduceert Commvault Cloud

Commvault, aanbieder van oplossingen die databescherming en cyberweerbaarheid naar hybride clouds brengen, introduceert vandaag Commvault Cloud, powered by Metallic AI. Met dit unieke platform kunnen IT- en security-teams de cyberweerbaarheid van hun organisatie ingrijpend verbeteren in een tijd waarin hacks en ransomware-aanvallen aan de orde van1