Bolletje kiest voor het veilige communicatieplatform van Zivver

Zivver Bolletje

Zivver, leider op het gebied van veilige communicatie-oplossingen, maakt bekend dat Bolletje heeft gekozen voor Zivvers veilige communicatieplatform. Hierdoor kunnen alle 200 werknemers met een mailaccount op een veilige en gebruiksvriendelijke wijze privacygevoelige informatie delen.

Bolletje maakt gebruik van Outlook en wil bepaalde informatie op een veilige wijze kunnen versturen. Henriëtte Beld-Bal, HR Officer bij Bolletje: “Zivver maakt veilig mailen heel makkelijk. Zodra er in de mail bepaalde woorden staan, zoals een Burgerservicenummer of geboortedatum, attendeert Zivver de werknemer erop dat er een mail met persoonsgegevens verstuurd gaat worden. Veilig mailen kan vervolgens met één druk op de knop. Als er per ongeluk een bestand naar de verkeerde ontvanger gaat, kan de mail eenvoudig teruggetrokken worden. Alle mails via Zivver maken gebruik van encryptie, vreemde ogen kunnen dus niet meelezen.”

Het bedrijf gaat Zivver inzetten bij het mailen van privacygevoelige gegevens van werknemers, maar ook bij het versturen van bedrijfsgevoelige informatie. Bolletje bakt dagelijks talloze beschuitjes, koekjes, kruidnootjes en crackers. De daarvoor benodigde machines vergen onderhoud en zo nu en dan ook aanpassingen. Beld-Bal: “Ons bedrijf kijkt goed naar wat de markt wil. Gezonde ontbijtproducten bijvoorbeeld of groentecrackers. Deze nieuwe producten vereisen soms aanpassingen van bestaande machinale omgevingen. Daarvoor worden technische tekeningen uitgewisseld, die bestanden zijn flink zwaar. Met Zivver kun je elk type bestand tot 5TB vanuit Outlook versturen, dus ook grote video’s. Heel handig en heel veilig. Ook de in-en verkoopafdeling zal gebruik gaan maken van Zivver. We willen natuurlijk niet dat de ingrediënten of het recept van onze kruidnootjes op straat belanden.”

Wouter Klinkhamer, CEO van Zivver: “We zijn erg enthousiast dat Bolletje heeft gekozen voor ons veilige mailplatform. Productiebedrijven die oog hebben voor het veilig houden van de privacygevoelige informatie van hun werknemers én hun bedrijfsplannen, hebben een duidelijke visie op securityontwikkelingen en wet- en regelgeving. Dat is in deze tijden erg belangrijk voor het succes van het bedrijf. Bij Bolletje kan iedereen met een mailaccount gebruik maken van Zivver, en deze totaalbenadering zorgt ervoor dat alle afdelingen altijd en overal veilig informatie kunnen doorsturen en op dit vlak voldoen aan de AVG.”

Lees ook
30% van de patiënten maakt zich zorgen over privacy e-healthdiensten

30% van de patiënten maakt zich zorgen over privacy e-healthdiensten

93 procent van de Europese medische organisaties heeft e-health-oplossingen geïmplementeerd, zoals monitoring op afstand via wearable devices en realtime communicatie met patiënten. Dit blijkt uit onderzoek van Kaspersky onder 389 zorgorganisaties uit 36 landen, waaronder 99 zorgverleners uit Europa en 10 in Nederland, naar het gebruik van e-healt1

Sluit donderdag 2 december aan bij uw lokale PrivacyConnect Chapter Chair community

Sluit donderdag 2 december aan bij uw lokale PrivacyConnect Chapter Chair community

De Chapter meetings richten zich op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van privacyregelgeving, waaronder CCPA, CPRA, Schrems II en LGPD, en voorzien van panels van privacy professionals om operationele best practices te bespreken.

Onegini en iWelcome fuseren tot de grootste Europese IAM SaaS leverancier

Onegini en iWelcome fuseren tot de grootste Europese IAM SaaS leverancier

De Nederlandse SaaS softwarebedrijven Onegini en iWelcome zijn vandaag gefuseerd tot OneWelcome. De combinatie van de twee bedrijven maakt dit tot de grootste Europese SaaS leverancier van Customer Identity & Access Management (CIAM).