Brocade neemt Ruckus Wireless over

Brocade maakt bekend Ruckus Wireless over te nemen. De netwerkgigant betaalt zo’n 1,5 miljard dollar voor Ruckus Wireless.

Met de overname wil Brocade zijn enterprise netwerkportfolio uitbreiden. Brocade is al langer actief op het gebied van netwerkoplossingen, terwijl Ruckus Wireless draadloze netwerkproducten levert. De portfolio’s van beide bedrijven sluiten dan ook goed op elkaar aan.

Positie op markt verbeteren

Brocade stelt door de overname een leidende speler te worden op het gebied van storage area networking en als wifi service provider. Daarnaast verwacht Brocade de tweede positie in de markt voor datacenternetworking in te kunnen nemen, de derde plek in de markt voor enterprise wireless lan en eveneens de derde positie in de markt voor enterprise edge networking. De overname van Ruckus Wireless moet rond het derde kwartaal van het fiscale jaar 2016 zijn afgerond.

Onlangs kocht Brocade ook al StackStorm, een leverancier van automatiseringssoftware voor datacenters. StackStorm levert schaalbare open source oplossingen op basis van DevOps voor netwerkoplossingen van Brocade.

Lees ook
KnowBe4 rondt overname Egress af

KnowBe4 rondt overname Egress af

KnowBe4, aanbieder van ‘s werelds grootste security awareness training en gesimuleerde phishing platform, kondigt de afronding aan van de overname van Egress, een leider in adaptieve en geïntegreerde cloud e-mailbeveiliging.

Meer efficiëntie in productieprocessen met AI-gebaseerde netwerkoplossingen van Zyxel Networks

Meer efficiëntie in productieprocessen met AI-gebaseerde netwerkoplossingen van Zyxel Networks

Zyxel Networks, leverancier van veilige en cloud-gebaseerde netwerkoplossingen, neemt barrières weg door betaalbare, schaalbare en veilige netwerkoplossingen te bieden die de toepassing van AI in productieomgevingen vereenvoudigen.

Cloudflare neemt BastionZero over

Cloudflare neemt BastionZero over

Cloudflare heeft BastionZero overgenomen. Dit is een toegangsplatform op basis van zero trust-infrastructuur, waarmee Cloudflare de toegang op afstand heeft versterkt tot IT-systemen voor de klanten van Cloudflare One, het secure access service edge (SASE)-platform van het bedrijf.