DigiCert breidt beheer certificaatlevenscyclus uit voor meerdere CA's en clouds

digicert280210

DigiCert Trust Lifecycle Manager is uitgebreid met ondersteuning voor het beheren van de certificaatlevenscyclus van meerdere CA's, waaronder Microsoft CA en AWS Private CA. Tevens is het geïntegreerd met ServiceNow voor de ondersteuning van bestaande IT-serviceworkflows. Verder ondersteunt DigiCert Trust Lifecycle Manager de aanmelding bij een breed scala aan Microsoft- en AWS-technologieën, waardoor organisaties een uniforme aanpak krijgen voor het beheer van publiek en privaat vertrouwen. Te benutten voor toepassingen als biometrische authenticatie, apparaatauthenticatie, WiFi/VPN-toewijzing, cloudworkloads en infrastructuurbeheer.

Levenscyclusbeheer digitale certificaten

Met de toegevoegde ondersteuning voor Microsoft CA en AWS Private CA maakt Trust Lifecycle Manager het ontdekken, uitgeven, automatiseren en intrekken van digitale certificaten van derden mogelijk. Inclusief de mogelijkheid om ontdekte en geïmporteerde certificaten van andere CA´s te taggen, te filteren en daar uniform beleid op toe te passen. Certificaten kunnen tevens worden aangemeld voor een breed scala aan technologieën via ACME, SCEP, EST en andere methoden. DigiCert’s native integratie vermindert het werk en de expertise die nodig zijn om de waarde van intern gebruikte CA's uit te breiden, met vooraf ingebouwde mogelijkheden die de time-to-value versnellen en menselijke fouten elimineren.

Aanvullende Microsoft-technologieën die worden ondersteund met de native integratie zijn onder andere:

  • Active Directory, voor automatische aanmelding van certificaten en zero-touch provisioning via de DigiCert Autoenrollment Server
  • Windows Hello for Business, voor ondersteuning van certificaat-gebaseerde biometrische authenticatie
  • Microsoft Intune, voor het beheer van certificaten die zijn geleverd aan apparaten van eindentiteiten
  • Azure Cloud Services, voor de implementatie van DigiCert ONE-oplossingen op de Azure-cloudinfrastructuur

Aanvullende AWS-technologieën die worden ondersteund met de native integratie zijn onder andere:

  • Amazon Elastic Load Balancer, voor het beheren van certificaat-gebaseerde authenticatie voor meerdere doelen
  • Amazon Cloudfront, voor het beveiligen van CDN-netwerkdomeinen

"DigiCert-klanten hechten veel waarde aan het waarborgen van de continuïteit van hun beveiliging van diverse IT-infrastructuur, omdat data en processen door verschillende clouds en omgevingen heen gaan", zegt DigiCert Chief Product Officer Deepika Chauhan. "Trust Lifecycle Manager biedt organisaties een gecentraliseerde methode om de gebruikers, servers en apparaten in al deze omgevingen te beveiligen."

Bezoek voor meer informatie over de implementatie van een uniforme aanpak voor digitaal vertrouwen: Digital Trust Lifecycle Manager en het complete DigiCert ONE platform.

Meer over
Lees ook
CrowdStrike en Cloudflare breiden samenwerking uit voor netwerkbeveiliging en een AI-native SOC

CrowdStrike en Cloudflare breiden samenwerking uit voor netwerkbeveiliging en een AI-native SOC

CrowdStrike en Cloudflare hebben een uitbreiding van hun strategisch partnerschap aangekondigd. Beide bedrijven verbinden hun platforms om de beveiliging van apparaten en netwerken te verbeteren, de transformatie van het Security Operations Center (SOC) te versnellen en inbraakpogingen te stoppen.

Arctic Wolf verbetert security van hybride medewerkers door integratie met Security Service Edge (SSE) oplossingen

Arctic Wolf verbetert security van hybride medewerkers door integratie met Security Service Edge (SSE) oplossingen

Het Arctic Wolf Platform kan nu geïntegreerd worden nu met Security Service Edge (SSE) oplossingen van Cato Networks, Netskope en Zscaler. Dankzij deze integraties kunnen Arctic Wolf Managed Detection and Response klanten hun SSE-investeringen effectiever inzetten

Terugblik met Remco Geerts van Tesorion

Terugblik met Remco Geerts van Tesorion

InfosecurityMagazine bestaat tien jaar. Wat is er in die tijd veranderd? Die vraag is voorgelegd aan Remco Geerts. Remco is bij Tesorion verantwoordelijk voor strategie en innovatie. Hij zit ruim 25 jaar in de sector. Hierdoor is hij niet alleen de juiste persoon voor die functie, maar ook voor dit interview.