F5 Networks neemt Defense.net over

F5 Networks neemt Defense.net over. Het bedrijf maakt bekend de overname van de leverancier van cloud-gebaseerde beveiligingsdiensten te hebben afgerond.

Het Amerikaanse Defense.net beschermt met name datacenters en internetapplicaties tegen DDoS-aanvallen. Dankzij de overname is F5 in staat een hybride DDoS-beveiliging te bieden, bestaande uit on-premise apparatuur en cloud-services. Dit helpt gebruikers zich te beschermen tegen verschillende soorten DDoS-aanvallen.

Financiële details over de overname zijn niet bekend gemaakt.

Lees ook
Cloudflare DDoS-rapport over eerste kwartaal 2024

Cloudflare DDoS-rapport over eerste kwartaal 2024

Cloudflare heeft een rapport uitgebracht over de wereldwijde DDoS-aanvallen in het eerste kwartaal van 2024. De belangrijkste constateringen zijn: 2024 begon met een DDoS-offensief. De verdedigingssystemen van Cloudflare hebben tijdens het eerste kwartaal automatisch 4,5 miljoen DDoS-aanvallen afgeweerd, wat neerkomt op een stijging van 50% op1

Terugblik met Remco Geerts van Tesorion

Terugblik met Remco Geerts van Tesorion

InfosecurityMagazine bestaat tien jaar. Wat is er in die tijd veranderd? Die vraag is voorgelegd aan Remco Geerts. Remco is bij Tesorion verantwoordelijk voor strategie en innovatie. Hij zit ruim 25 jaar in de sector. Hierdoor is hij niet alleen de juiste persoon voor die functie, maar ook voor dit interview.

DataExpert kondigt overname Avian Digital Forensics aan

DataExpert kondigt overname Avian Digital Forensics aan

DataExpert kondigt de overname aan van Avian Digital Forensics, een Deens bedrijf gespecialiseerd in digitale recherche- en eDiscovery-technologieën. Met de overname van Avian versterkt DataExpert zijn aanwezigheid in de Scandinavische landen.