Infoblox wordt overgenomen door Vista Equity Partners

Infoblox wordt definitief overgenomen door Vista Equity Partners. Deze private equity-firma betaalt 1,6 miljard dollar voor het bedrijf dat zich richt op netwerksoftware en beveiliging.

Dit meldt Fortune. Het Amerikaanse Infoblox helpt bedrijven hun IT-netwerken te automatiseren en beveiligen tegen cyberaanvallen. In het derde kwartaal van 2016 realiseerde het bedrijf een omzet van 82 miljoen dollar. Dit is 5% meer dan in het derde fiscale kwartaal van 2015.

Lees ook
Gesprek met Erik Wolthuis en Mark Rövekamp van Kyocera

Gesprek met Erik Wolthuis en Mark Rövekamp van Kyocera

Erik Wolthuis is Marketing en Product Manager bij Kyocera Document Solutions. Zijn collega Mark Rövekamp is Product Manager voor diensten en software en de privacy lead. Zij spraken over het belang van beveiligde printomgevingen en documentmanagement.

KnowBe4 rondt overname Egress af

KnowBe4 rondt overname Egress af

KnowBe4, aanbieder van ‘s werelds grootste security awareness training en gesimuleerde phishing platform, kondigt de afronding aan van de overname van Egress, een leider in adaptieve en geïntegreerde cloud e-mailbeveiliging.

Cloudflare neemt BastionZero over

Cloudflare neemt BastionZero over

Cloudflare heeft BastionZero overgenomen. Dit is een toegangsplatform op basis van zero trust-infrastructuur, waarmee Cloudflare de toegang op afstand heeft versterkt tot IT-systemen voor de klanten van Cloudflare One, het secure access service edge (SASE)-platform van het bedrijf.