Peter Mesker managing partner Sky Networks

Peter Mesker

Sky Networks versterkt per 1 september 2021 het team door het toetreden van Peter Mesker als managing partner. In de rol van solution architect zet Peter zijn kennis en ervaring in om enerzijds de visie en strategie van Sky Networks verder te ontwikkelen en anderzijds bestaande en nieuwe klanten te adviseren in hun digitale transformatie.

“We zijn een team van top cybersecurity specialisten in een groeiende markt, waar de behoefte ligt om organisaties te begeleiden bij de beveiliging van gebruikers, clouds, netwerken en applicaties."


“Als jonge ambitieuze speler groeien we hard. Met de komst van Peter Mesker kunnen wij onze groeidoelstellingen en ambities nog sneller realiseren.” Aldus Peter Smits, managing partner van Sky Networks.

De keuze van Peter Mesker voor Sky Networks is wellicht verassend. Zelf zegt hij hierover: “Ik wil graag betrokken zijn bij een groeiende onderneming op het gebied van cybersecurity waar bewust gekozen wordt voor kwaliteit en klantgerichtheid, waar ik mijn jarenlange ervaring en netwerk kan inzetten voor het beste resultaat. Ik hecht veel waarde aan integriteit, korte lijnen en snel schakelen. Deze vind ik terug in de passie en drive van het Sky Networks team”.

Doordat het merendeel van de middelgrote Nederlandse security specialisten inmiddels is opgeslokt door grote generalistische partijen, zijn enterprise klanten genoodzaakt om voor specialistische kennis en maatwerk op zoek te gaan naar een nieuwe partner. Met het zorgvuldig geselecteerde portfolio van producten en eigen diensten biedt Sky Networks een alternatief.

Over Peter Mesker

Peter is een ervaren CTO en cybersecurity architect. In zijn vorige rol als medeoprichter van SecureLink Nederland is hij klantgericht en nauw betrokken geweest als CTO, visionair/architect bij complexe beveiligings- en infrastructuurarchitecturen. Met een zeer pragmatische instelling richt hij zich altijd op het vinden, adviseren en realiseren van de beste technische oplossing voor de klantomgeving. Het creëren van as-a-service oplossingen en Managed Security Services is een speciaal aandachtsgebied, naast het realiseren van een adaptieve beveiligingsarchitectuur ter ondersteuning van digitale transformatie.

Over Sky Networks

Sky Networks is een kwalitatief hoogstaande jonge cybersecurity specialist die ICT infrastructuren optimaal beveiligt. Het team met jarenlange ervaring en expertise beschermt 24x7 de business van hun klanten tegen cyberthreats. Als onafhankelijke specialist ontwerpen, leveren en implementeren zij cybersecurity oplossingen. Dit kan in combinatie met een serviceovereenkomst worden geleverd of in zijn geheel “as-a-service”.

Meer over
Lees ook
Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security OU

Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security OU

Het College van bestuur van de Open Universiteit heeft prof. dr. ir. Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security bij de faculteit Bètawetenschappen. De benoeming is ingegaan per 1 oktober 2023.

IGEL benoemt Klaus Oestermann tot voorzitter van de Raad van Bestuur

IGEL benoemt Klaus Oestermann tot voorzitter van de Raad van Bestuur

IGEL, leverancier van het managed endpoint operating system voor veilige toegang tot elke digitale werkplek, heeft aangekondigd dat Klaus Oestermann is toegetreden tot de Raad van Bestuur als voorzitter. Oestermann, een ervaren wereldwijde SaaS-bedrijfsleider, bestuurslid, investeerder en adviseur, zal het IGEL-management leiden in de volgende gro1

Extreme Networks benoemt John Abel tot Chief Information Officer

Extreme Networks benoemt John Abel tot Chief Information Officer

Extreme Networks, Inc. heeft John Abel benoemd als Chief Information Officer. Abel heeft meer dan dertig jaar ervaring in de IT-sector. Hij gaf leiding aan grote teams bij Fortune 500-bedrijven. Abel werkte meest recent als Senior Vice President (SVP) en CIO van Veritas. Als CIO bij Extreme wordt Abel verantwoordelijk voor alle aspecten van de wer1