Siemens en McAfee gaan beveiliging leveren aan productiebedrijven

hacker3

De Siemens Industry Sector en McAfee, een divisie van Intel Security, gaan samen beveiligingsoplossingen voor productiebedrijven leveren. De oplossingen beschermen deze bedrijven tegen de zich snel ontwikkelende wereldwijde cyberdreigingen.

Productiebedrijven staan van de dag volgens Siemens en McAfee voor nieuwe uitdagingen, waaronder toenemende cyberdreigingen. Deze cyberdreigingen worden steeds diverser en zijn hierdoor lastiger aan te pakken. Productiebedrijven beschikken vaak niet over de middelen die nodig zijn om effectief te reageren op beveiligingsincidenten en hebben geen toegang tot dreigingsinformatie die proactieve maatregelen mogelijk maken.

McAfee-oplossingen

Siemens gaat verschillende oplossingen van McAfee opnemen in zijn beveiligingspropositie. Het gaat hierbij onder andere om Next Generation Firewall, Security Information and Event Management (SIEM), Endpoint Security en Global Threat Intelligence (GTI). De producten worden onderdeel van de Managed Security Service van Siemens.

Met behulp van de oplossingen van McAfee gaat Siemens daarnaast professionele diensten aanbieden op het gebied van industriële beveiliging. Deze diensten geven productiebedrijven meer inzicht en controle op fabrieksniveau, terwijl het risico op diefstal van intellectueel eigendom wordt teruggedrongen.

Lees ook
ESET Nederland en Diergaarde Blijdorp bundelen krachten

ESET Nederland en Diergaarde Blijdorp bundelen krachten

ESET Nederland en Diergaarde Blijdorp kondigen vandaag met trots samenwerking aan. De samenwerking richt zich op het beschermen van vooruitgang en het bevorderen van duurzaamheid.

Nieuws over Kaspersky

Nieuws over Kaspersky

Vorige week hebben twee berichten over Kaspersky de internationale pers gehaald. De Amerikaanse overheid heeft twee sanctiebesluiten genomen. Met de eerste wordt de toegang tot de Amerikaanse markt verboden. Het tweede besluit is gericht tegen de directie van het bedrijf.

Zscaler biedt generatieve AI-gedreven Zero Trust Security-innovaties in samenwerking met NVIDIA

Zscaler biedt generatieve AI-gedreven Zero Trust Security-innovaties in samenwerking met NVIDIA

Zscaler, leider op het gebied van cloudbeveiliging, gaat samenwerken met NVIDIA om de ontwikkeling rond AI-gedreven copilot-technologieën te versnellen. Zscaler gebruikt de AI-technologieën van NVIDIA