Siemens en McAfee gaan beveiliging leveren aan productiebedrijven

hacker3

De Siemens Industry Sector en McAfee, een divisie van Intel Security, gaan samen beveiligingsoplossingen voor productiebedrijven leveren. De oplossingen beschermen deze bedrijven tegen de zich snel ontwikkelende wereldwijde cyberdreigingen.

Productiebedrijven staan van de dag volgens Siemens en McAfee voor nieuwe uitdagingen, waaronder toenemende cyberdreigingen. Deze cyberdreigingen worden steeds diverser en zijn hierdoor lastiger aan te pakken. Productiebedrijven beschikken vaak niet over de middelen die nodig zijn om effectief te reageren op beveiligingsincidenten en hebben geen toegang tot dreigingsinformatie die proactieve maatregelen mogelijk maken.

McAfee-oplossingen

Siemens gaat verschillende oplossingen van McAfee opnemen in zijn beveiligingspropositie. Het gaat hierbij onder andere om Next Generation Firewall, Security Information and Event Management (SIEM), Endpoint Security en Global Threat Intelligence (GTI). De producten worden onderdeel van de Managed Security Service van Siemens.

Met behulp van de oplossingen van McAfee gaat Siemens daarnaast professionele diensten aanbieden op het gebied van industriële beveiliging. Deze diensten geven productiebedrijven meer inzicht en controle op fabrieksniveau, terwijl het risico op diefstal van intellectueel eigendom wordt teruggedrongen.

Lees ook
ESET Threat Intelligence verbetert cybersecurity-inzicht door integratie met Elastic Security

ESET Threat Intelligence verbetert cybersecurity-inzicht door integratie met Elastic Security

ESET heeft een nieuw partnerschap en integratie aangekondigd, dankzij zijn uniforme API-gateway. Deze ontwikkeling faciliteert naadloze verbindingen met verschillende leveranciers van cybersecurity, zoals de recente integratie met Elastic, een search-powered AI-bedrijf.

Denk aan een sterk wachtwoord op World Password Day 2024

Denk aan een sterk wachtwoord op World Password Day 2024

Wachtwoorden zijn een van de eerste kritieke barrières tussen een persoon, een dreigingsactor en een succesvolle cyberaanval. Een veelvoorkomende fout die mensen maken is het gebruik van steeds dezelfde loginnaam of hetzelfde e-mailadres en wachtwoord

'Mensen moeten een wachtzin gebruiken als ze veilig willen inloggen'

'Mensen moeten een wachtzin gebruiken als ze veilig willen inloggen'

Op de eerste donderdag van mei is het Wereld Wachtwoorden Dag. Deze dag is bedoeld om betere wachtwoorden te stimuleren. Cyberaanvallen zijn aan de orde van de dag. En dus is goede wachtwoordbeveiliging cruciaal.