SurePay's Developer Portal helpt banken en bedrijven fraude te voorkomen

SurePay's Developer Portal

SurePay, de uitvinder van de IBAN-Naam Check, introduceert een Developer Portal. Bedrijven en overheidsorganisaties zijn steeds meer bezig met fraudepreventie.

Voor banken wordt een IBAN-Naam Check zelfs verplicht door Europese wetgeving. De Developer Portal maakt de implementatie nu nog eenvoudiger en sneller.

Wat houdt de SurePay Developer Portal in?
De Developer Portal is ontworpen om developers te helpen bij de integratie van de IBAN-Naam Check en de verschillende add-ons en hen te voorzien van tools en documentatie. Denk aan:

  • Uitgebreide API-documentatie: hoe integreer je de IBAN-Naam Check in je eigen systemen
  • Codevoorbeelden: Bekijk codevoorbeelden die de werking en toepassingen laten zien.
  • Testomgevingen: om de integratie van de IBAN-Naam Check te versnellen, zodat je snel aan de slag kunt.
  • Updates en veelgestelde vragen: Blijf op de hoogte van de status van onze API en vind antwoorden op de meest gestelde vragen.

David Jan Janse, CEO van SurePay: "Of een financiële instelling nu haar betalingsprocessen wil verbeteren of een organisatie haar bedrijfsvoering wil stroomlijnen, de nieuwe SurePay Developer Portal biedt de tools en documentatie om de IBAN-Name Check snel te begrijpen en te implementeren, waardoor betalingsprocessen en het onderhoud van betalingsgegevens efficiënter en veiliger worden."

Voor wie?
De SurePay Developer Portal is ontworpen om een breed scala aan gebruikers te helpen, waaronder:

  • Banken: Maak je betalingsverkeer veiliger en verbeter de klantervaring door SurePay direct in de betalingsomgeving van de bank te integreren.
  • Bedrijven en overheid: Verbeter verschillende bedrijfsprocessen zoals onboarding, KYC (Know Your Customer) en KYS (Know Your Supplier) met de API's van SurePay.
Meer over
Lees ook
ESET Threat Intelligence verbetert cybersecurity-inzicht door integratie met Elastic Security

ESET Threat Intelligence verbetert cybersecurity-inzicht door integratie met Elastic Security

ESET heeft een nieuw partnerschap en integratie aangekondigd, dankzij zijn uniforme API-gateway. Deze ontwikkeling faciliteert naadloze verbindingen met verschillende leveranciers van cybersecurity, zoals de recente integratie met Elastic, een search-powered AI-bedrijf.

Denk aan een sterk wachtwoord op World Password Day 2024

Denk aan een sterk wachtwoord op World Password Day 2024

Wachtwoorden zijn een van de eerste kritieke barrières tussen een persoon, een dreigingsactor en een succesvolle cyberaanval. Een veelvoorkomende fout die mensen maken is het gebruik van steeds dezelfde loginnaam of hetzelfde e-mailadres en wachtwoord

'Mensen moeten een wachtzin gebruiken als ze veilig willen inloggen'

'Mensen moeten een wachtzin gebruiken als ze veilig willen inloggen'

Op de eerste donderdag van mei is het Wereld Wachtwoorden Dag. Deze dag is bedoeld om betere wachtwoorden te stimuleren. Cyberaanvallen zijn aan de orde van de dag. En dus is goede wachtwoordbeveiliging cruciaal.