VeliQ lanceert versie 5.0 van MobiDM met Samsung KNOX-ondersteuning

VeliQ, leverancier van een complete oplossing voor bedrijfsbrede mobiliteit, lanceert MobiDM 5.0. Deze nieuwe generatie MobiDM, gebaseerd op mobility Platform-as-a-Service (mPaaS) werkt intuïtiever, sneller en veiliger dan zijn voorganger. Het platform biedt onder andere ondersteuning voor de Samsung KNOX-technologie. MobiDM is volledig op HTML5 gebaseerd, wat zorgt voor een goede gebruikerservaringen op smartphones, tablets en laptops.

MobiDM 5.0 is voorzien van intuïtieve dashboards die het beheer van alle mobiele apparatuur vereenvoudigd. De ondersteuning van de Samsung KNOX-technologie zorgt voor een betere beveiliging van het platform. Zowel iOS 7 als Afaria 7 SP4 worden door MobiDM 5.0 ondersteund. Deze ondersteuning komt boven op de al aanwezige ondersteuning voor iOS, Android, BlackBerry, Windows Phone en Windows Mobile.

"MobiDM 5 is een compleet mobility Platform as a Service (mPaaS) met alle benodigde functionaliteit, die IT-managers makkelijk en binnen enkele minuten kunnen inzetten om hun medewerkers mobiel te maken", zegt Alex Bausch, oprichter en CEO van VeliQ. "Daarmee kunnen zij op een ruimschoots bewezen veilige wijze tegen lage kosten per gebruiker invulling geven aan de behoefte en het bedrijfsbeleid richting BYOD en CYOD (Bring or Choose Your Own Device)."

Lees ook
Marc Punte van Ster over MOVEit Automation: ‘Data moet immutable zijn’

Marc Punte van Ster over MOVEit Automation: ‘Data moet immutable zijn’

De Stichting Etherreclame, beter bekend als Ster Reclame, zorgt voor de verkoop van reclameruimte op radio, tv en online van de Nederlandse publieke omroep. Data speelt bij alle processen een cruciale rol en moet dus altijd beschikbaar zijn, en niet te onderscheppen of manipuleren zijn. Systeem- en netwerkarchitect Marc Punte van de Ster, legt uit1

Fortinet lanceert nieuwe OT-beveiligingstoepassingen

Fortinet lanceert nieuwe OT-beveiligingstoepassingen

Fortinet introduceert nieuwe geïntegreerde oplossingen en diensten voor de beveiliging van operationele technologie (OT). De nieuwe FortiSwitch 424F, FortiExtender Vehicle 211F en verbeterde FortiGuard OT Security Service zijn speciaal ontwikkeld voor het verbinden en beschermen van OT-omgevingen. Met deze nieuwe mogelijkheden onderscheidt Fortine1

Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec Inc., technologieleverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft een nieuwe versie aangekondigd van haar unified security platform Security Center.