VeliQ lanceert versie 5.0 van MobiDM met Samsung KNOX-ondersteuning

VeliQ, leverancier van een complete oplossing voor bedrijfsbrede mobiliteit, lanceert MobiDM 5.0. Deze nieuwe generatie MobiDM, gebaseerd op mobility Platform-as-a-Service (mPaaS) werkt intuïtiever, sneller en veiliger dan zijn voorganger. Het platform biedt onder andere ondersteuning voor de Samsung KNOX-technologie. MobiDM is volledig op HTML5 gebaseerd, wat zorgt voor een goede gebruikerservaringen op smartphones, tablets en laptops.

MobiDM 5.0 is voorzien van intuïtieve dashboards die het beheer van alle mobiele apparatuur vereenvoudigd. De ondersteuning van de Samsung KNOX-technologie zorgt voor een betere beveiliging van het platform. Zowel iOS 7 als Afaria 7 SP4 worden door MobiDM 5.0 ondersteund. Deze ondersteuning komt boven op de al aanwezige ondersteuning voor iOS, Android, BlackBerry, Windows Phone en Windows Mobile.

"MobiDM 5 is een compleet mobility Platform as a Service (mPaaS) met alle benodigde functionaliteit, die IT-managers makkelijk en binnen enkele minuten kunnen inzetten om hun medewerkers mobiel te maken", zegt Alex Bausch, oprichter en CEO van VeliQ. "Daarmee kunnen zij op een ruimschoots bewezen veilige wijze tegen lage kosten per gebruiker invulling geven aan de behoefte en het bedrijfsbeleid richting BYOD en CYOD (Bring or Choose Your Own Device)."

Lees ook
Genetec: bedrijven kiezen versneld voor cloud- en hybride fysieke security oplossingen

Genetec: bedrijven kiezen versneld voor cloud- en hybride fysieke security oplossingen

Genetec Inc., leverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft het ‘2024 State of Physical Security Report’ gepubliceerd. Aan dit onderzoek, dat gaat over de beveiligingsstrategieën die organisaties hanteren, deden wereldwijd meer dan 5.500 specialisten op het gebied van fysieke bev1

De evolutie van cybersecurity van de afgelopen 20 jaar

De evolutie van cybersecurity van de afgelopen 20 jaar

De cloud zoals wij die nu kennen, bestond twintig jaar geleden nog niet. Ook waren er geen Internet of Things (IoT)-sensoren en zelfs niemand wist wat Gmail was. De cyberdreigingen en tactieken van cybercriminelen ontwikkelden zich de afgelopen twee decennia sterk. Maar dat geldt ook voor de oplossingen.

CISO community en CISO Platform officieel opgericht

CISO community en CISO Platform officieel opgericht

De CISO community en het bijbehorende CISO Platform Nederland zijn een feit. De nieuwe combinatie ondersteunt Chief Information Security Officers (CISO’s) van Nederlandse bedrijven in verschillende sectoren, non-profitorganisaties en de overheid. Doel is samenwerken, kennisdelen, wederzijdse ondersteuning, competentieopbouw, cyberbeveiligingsbehee1