Cisco benoemt Frans Wittenberg tot Chief Technology Officer Commercial - EMEAR

Frans Wittenberg

Cisco heeft Frans Wittenberg (42) benoemd tot Chief Technology Officer van het commerciële segment (kleine en middelgrote bedrijven) in Europa, Midden Oosten, Afrika en Rusland (EMEAR). Hij zal verantwoordelijk zijn voor het vormgeven van de technologie-roadmap en visie voor dit segment, in samenwerking met de diverse Europese architectuurteams en de wereldwijde product-ontwikkelteams. 

Daarnaast zal hij binnen de 151 landen die onderverdeeld zijn in 6 regio’s gaan bouwen aan een betere samenwerking en eenduidige aanpak voor de diverse technische en salesspecialisten die in de landen actief zijn.

Frans Wittenberg is in 2000 in dienst gekomen van Cisco. Hij heeft als systems engineer diverse functies vervuld binnen de Nederlandse salesorganisatie. De afgelopen 6,5 jaar gaf hij leiding aan een deel van de pre-sales engineering organisatie en was hij in zijn rol technisch eindverantwoordelijk voor de Nederlandse Cisco-partners en de klanten in het commerciële segment in Nederland. Samen met zijn team heeft hij vele initiatieven ontplooid die door verschillende landen zijn overgenomen. Een voorbeeld hiervan is http://tblog.cisco.nl, een technologieblog voor de Nederlandse markt, met meer dan 1200 actieve lezers per maand.

Frans onderhoudt intensieve contacten met Cisco-partners, CIO’s en IT-managers, hij spreekt regelmatig op conferenties en neemt deel aan rondetafelsessies om de technologievisie van Cisco uit te dragen. In zijn vrije tijd bouwt Frans autonome robotvoertuigen.

Meer over
Lees ook
Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security OU

Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security OU

Het College van bestuur van de Open Universiteit heeft prof. dr. ir. Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security bij de faculteit Bètawetenschappen. De benoeming is ingegaan per 1 oktober 2023.

IGEL benoemt Klaus Oestermann tot voorzitter van de Raad van Bestuur

IGEL benoemt Klaus Oestermann tot voorzitter van de Raad van Bestuur

IGEL, leverancier van het managed endpoint operating system voor veilige toegang tot elke digitale werkplek, heeft aangekondigd dat Klaus Oestermann is toegetreden tot de Raad van Bestuur als voorzitter. Oestermann, een ervaren wereldwijde SaaS-bedrijfsleider, bestuurslid, investeerder en adviseur, zal het IGEL-management leiden in de volgende gro1

Peter Mesker managing partner Sky Networks

Peter Mesker managing partner Sky Networks

Sky Networks versterkt per 1 september 2021 het team door het toetreden van Peter Mesker als managing partner. In de rol van solution architect zet Peter zijn kennis en ervaring in om enerzijds de visie en strategie van Sky Networks verder te ontwikkelen en anderzijds bestaande en nieuwe klanten te adviseren in hun digitale transformatie.