Monika den Os aangesteld als Channel & Marketing Director RedSocks

Monika RS portret

RedSocks, het IT security bedrijf dat gespecialiseerd is in malwaredetectie, heeft Monika den Os aangesteld als Channel & Marketing Director. Den Os zal het kanaal van RedSocks in specifieke markten opbouwen en uitbreiden. Verder is zij verantwoordelijk voor de inzet van marketing- en PR-activiteiten om de zichtbaarheid van RedSocks en de verkoopactiviteiten van resellers te ondersteunen.

De functie van den Os is, zoals de naam al doet vermoeden, tweeledig. Enerzijds gaat zij zich de komende tijd richten op het aantrekken en selecteren van nieuwe security partners in zowel Nederland, als Engeland, Frankrijk, Italië en Japan. Zij zal nieuwe partners begeleiden en hen stimuleren eigen services rondom de RedSocks-appliance te ontwikkelen.

Anderzijds zal den Os zich bezighouden met de positionering en branding van het relatief jonge RedSocks. Dit bestaat onder andere uit de verdere ontwikkeling van het ‘Alliance Programma’ dat RedSocks in het kader van de aanstaande Europese Algemene verordening gegevensbescherming (Avg) samen met advocatenkantoor Duthler Associates heeft opgezet. RedSocks en Duthler zullen de komende tijd evenementen organiseren om organisaties binnen de zorg- en overheidssector te informeren over hoe zij zich kunnen voorbereiden op de Avg.

Eerder was zij werkzaam bij Nexenta Systems, waar zij de functie van Channel Marketing Manager EMEA bekleedde. Bij Nexenta was den Os onder meer verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de marketingplannen en organiseerde zij verschillende EMEA-evenementen om Nexenta’s zichtbaarheid in deze regio te verbeteren.

Pim Cornelissen, oprichter van RedSocks, is blij met de komst van den Os: “Monika brengt een schat aan ervaring en een groot netwerk naar ons snelgroeiende en jonge bedrijf. Zij is gewend aan het hoge werktempo van een start-up als Nexenta en heeft bewezen zeer snel te kunnen schakelen en is niet bang om beslissingen te nemen. We hebben er vertrouwen in dat we samen met Monika RedSocks kunnen transformeren van een start-up naar een bloeiend en succesvol bedrijf.”

 
Meer over
Lees ook
Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security OU

Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security OU

Het College van bestuur van de Open Universiteit heeft prof. dr. ir. Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security bij de faculteit Bètawetenschappen. De benoeming is ingegaan per 1 oktober 2023.

IGEL benoemt Klaus Oestermann tot voorzitter van de Raad van Bestuur

IGEL benoemt Klaus Oestermann tot voorzitter van de Raad van Bestuur

IGEL, leverancier van het managed endpoint operating system voor veilige toegang tot elke digitale werkplek, heeft aangekondigd dat Klaus Oestermann is toegetreden tot de Raad van Bestuur als voorzitter. Oestermann, een ervaren wereldwijde SaaS-bedrijfsleider, bestuurslid, investeerder en adviseur, zal het IGEL-management leiden in de volgende gro1

Peter Mesker managing partner Sky Networks

Peter Mesker managing partner Sky Networks

Sky Networks versterkt per 1 september 2021 het team door het toetreden van Peter Mesker als managing partner. In de rol van solution architect zet Peter zijn kennis en ervaring in om enerzijds de visie en strategie van Sky Networks verder te ontwikkelen en anderzijds bestaande en nieuwe klanten te adviseren in hun digitale transformatie.