Orange Business transformeert IT en lanceert eerste Prisma SASE met SP Interconnect

Orange 400300 2023

Orange Business Orange Cyberdefense en Palo Alto Networks hebben hun samenwerking verder versterkt met Palo Alto Networks Prisma SASE met Service Provider (SP) Interconnect . Orange Business is de eerste serviceprovider wereldwijd die deze oplossing aanbiedt via zijn Evolution Platform, waar klanten een dienstenpakket kunnen samenstellen dat voldoet aan veranderende zakelijke eisen.   

Orange Business is een unieke en gezamenlijke pionier met Palo Alto Networks in het aanbieden van on-net connectiviteit via een innovatieve SP interconnectie infrastructuurservice. Orange Business maakt gebruik van zijn bestaande wereldwijde carrier netwerkfaciliteiten om netwerken van klanten te verbinden met Palo Alto Networks Prisma SASE , en vervolgens terug naar de Orange internet backbone. Deze netwerktopologie optimaliseert het netwerkgebruik, verbetert de verkeersprestaties en garandeert end-to-end zichtbaarheid van het verkeer. 

Voortbouwend op geavanceerde connectiviteitsoplossingen heeft Orange Business het Evolution Platform ontwikkeld. Dit platform dient als basis voor een beveiligd, flexibel en virtueel ecosysteem dat netwerken, cloud en cybersecurity organiseert. Orange Cyberdefense brengt hierbij de bedrijfsstrategie van klanten in lijn met de infrastructuurstrategie. Evolution Platform maakt gebruik van het threat intelligence backbone van Orange Cyberdefense, aangevuld met expertise in detectie en respons. 

Schaalvergroting en groei 

Deze geoptimaliseerde aanpak biedt onze klanten een vereenvoudigd aanbod dat zowel connectiviteit als SASE omvat, en beheerd wordt door een intuïtief multitenant cloud management portaal. Daarnaast profiteren ze van een uitgebreide, wereldwijde netwerkinfrastructuur om veilige, realtime SASE-bedrijfsvoordelen mogelijk te maken. Deze voordelen omvatten het beheer van gevoelige gegevens voor generatieve AI SASE data use cases, Autonomous Digital Experience Management (ADEM), en real-time veilig posture management. 

Vanuit een securityperspectief biedt de oplossing end-to-end Zero Trust Network Access (ZTNA ) met uitgebreide zichtbaarheid in het transportnetwerk voor filialen, clouds en datacenters. Het omvat vereenvoudigde connectiviteit voor serviceproviders voor een naadloze aansluiting op publieke en hybride cloud-implementaties. Dit geeft klanten met multicloudstrategieën een verbeterde netwerkbetrouwbaarheid. 

Onze samenwerking transformeren: Orange Business, Orange Cyberdefense en Palo Alto Networks  

Ons partnerschap is een grote stap voorwaarts in de wereldwijde transformatie van het traditionele model tussen serviceproviders en partners. Het stelt klanten in staat om autonomie te behouden bij het bouwen van oplossingen aangepast aan hun behoeften, dankzij de naadloze interface van het Evolution Platform en de verbeterde prestaties van SP Interconnect. 

Meer informatie: 

Lees ook
SentinelOne en Smarttech247 bundelen krachten voor nieuwe generatie managed detection and response

SentinelOne en Smarttech247 bundelen krachten voor nieuwe generatie managed detection and response

SentinelOne, een leider op het gebied van AI-security, en Smarttech247, wereldwijd leverancier van cybersecurity-oplossingen, gaan samenwerken

Fortinet breidt Universal SASE uit via strategische samenwerking met Digital Realty

Fortinet breidt Universal SASE uit via strategische samenwerking met Digital Realty

Fortinet maakt bekend dat het een strategische samenwerking is aangegaan met Digital Realty. Dit bedrijf is ’s werelds grootste leverancier van cloud- en carrier-neutrale oplossingen voor datacenters, colocatie en interconnects.

Fortinet verlegt focus naar Secure Networking, Universal SASE en Security Operations

Fortinet verlegt focus naar Secure Networking, Universal SASE en Security Operations

Fortinet maakt bekend dat het zijn zakelijke focus heeft aangescherpt. Het gaat prioriteit toekennen aan snelgroeiende en gedifferentieerde markten. Vanaf vandaag worden de research & development (R&D)- en go-to-market (GTM)-strategie van Fortinet ingericht rond drie kernmarkten: Secure Networking, Universal SASE en Security Operations.