Paul Hoekstra nieuwe Major Accountmanager bij Fortinet

Fortinet, wereldwijd marktleider op het gebied van high-performance netwerkbeveiliging, heeft Paul Hoekstra per 1 mei aangetrokken als Major Accountmanager Public bij Fortinet Nederland. Hoekstra is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor de groei en het uitbreiden van contacten binnen de sectoren Gezondheidszorg, Onderwijs en Overheid. Daarnaast zal hij resellers helpen bij het vergroten van hun technische kennis van het Fortinet portfolio, en hen begeleiden bij brede verkooptrajecten.

Hoekstra heeft 15 jaar ervaring binnen de ICT-wereld en is afkomstig van de security- en netwerkdistributeur Computerlinks, tegenwoordig Arrow ECS. Bij deze organisatie was hij als Sales Manager verantwoordelijk voor de verkoop aan resellers en de verdieping van de relatie met bestaande en nieuwe channelpartners. Daarvoor was Hoekstra vier jaar Sales Manager Networking, Security & Professional Services bij Avnet Technology Solutions.

De overstap naar Fortinet was voor Hoekstra een logisch begin van een nieuwe fase: “Nadat ik jaren als salesmanager actief ben geweest in het verkoopkanaal, was het een vanzelfsprekende stap om mijn kennis en ervaring nu in te zetten voor het aangaan van relaties met eindklanten, zoals CIO’s bij grote zorg-, overheids- en onderwijsorganisaties. Fortinet heeft zich in Nederland bewezen als een betrouwbare, professionele securitypartner voor eindgebruikers, distributeurs en resellers, en ik ben er trots op dat ik nu mede verantwoordelijk ben voor het vergroten van het marktaandeel.”

Theo Schutte, country manager Nederland van Fortinet: “De vraag naar onze geconsolideerde beveiligingsoplossingen neemt elk jaar hand over hand toe. Om onze channelpartners bij te staan tijdens langdurige en soms gecompliceerde verkooptrajecten, waren we op zoek naar een sales-zwaargewicht die niet alleen een actuele kennis van de security markt heeft, maar ook de waarde inziet van uitstekend relatiemanagement. In Paul hebben we deze kwaliteiten gevonden, en we zijn dan ook bijzonder enthousiast dat Paul ons salesteam komt versterken.”

 
Meer over
Lees ook
Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security OU

Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security OU

Het College van bestuur van de Open Universiteit heeft prof. dr. ir. Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security bij de faculteit Bètawetenschappen. De benoeming is ingegaan per 1 oktober 2023.

IGEL benoemt Klaus Oestermann tot voorzitter van de Raad van Bestuur

IGEL benoemt Klaus Oestermann tot voorzitter van de Raad van Bestuur

IGEL, leverancier van het managed endpoint operating system voor veilige toegang tot elke digitale werkplek, heeft aangekondigd dat Klaus Oestermann is toegetreden tot de Raad van Bestuur als voorzitter. Oestermann, een ervaren wereldwijde SaaS-bedrijfsleider, bestuurslid, investeerder en adviseur, zal het IGEL-management leiden in de volgende gro1

Peter Mesker managing partner Sky Networks

Peter Mesker managing partner Sky Networks

Sky Networks versterkt per 1 september 2021 het team door het toetreden van Peter Mesker als managing partner. In de rol van solution architect zet Peter zijn kennis en ervaring in om enerzijds de visie en strategie van Sky Networks verder te ontwikkelen en anderzijds bestaande en nieuwe klanten te adviseren in hun digitale transformatie.