RedSocks benoemt Tjeerd Bloembergen tot Chief Executive Officer

Tjeerd Bloembergen

RedSocks heeft Tjeerd Bloembergen benoemd tot nieuwe Chief Executive Officer. Bloembergen heeft als belangrijkste taak de organisatie verder te professionaliseren en een internationale uitbouw te realiseren. Daarnaast zal hij zich richten op het onderhouden van het contact met aandeelhouders en partners van RedSocks.

Tjeerd Bloembergen (53) werkte eerder als Business Unit Director bij datacenter infrastructuur- en cloudspecialist Proact, waar hij verantwoordelijk was voor de Benelux en Spanje. Daarvoor was hij CEO en eigenaar bij het bedrijf Databasement, dat hij 4,5 jaar geleden verkocht aan Proact. In deze posities heeft hij bewezen in staat te zijn een onderneming in de start-up fase te laten groeien.

RedSocks werd twee jaar geleden opgericht en staat nu op het punt om de volgende fase in te gaan. In deze nieuwe fase wil het bedrijf marktaandeel vergroten en internationaal doorbreken. Dit streven sluit aan bij de ervaring en ambities van Bloembergen.

Pim Cornelissen, voormalig CEO bij RedSocks is enthousiast over de benoeming van Bloembergen: “Vanuit zijn rol als ondernemer, maar ook als bestuurder kent Bloembergen zowel de mogelijkheden als de beperkingen van een start-up. Hij is sterk in het zoeken naar de balans tussen gezonde groei en snelle ontwikkeling en dit is juist waar RedSocks in deze fase behoefte aan heeft. Ook zijn managementervaring en kennis van de regio’s waarin wij willen groeien zullen van pas komen in zijn rol als CEO.”

   
Meer over
Lees ook
Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security OU

Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security OU

Het College van bestuur van de Open Universiteit heeft prof. dr. ir. Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security bij de faculteit Bètawetenschappen. De benoeming is ingegaan per 1 oktober 2023.

IGEL benoemt Klaus Oestermann tot voorzitter van de Raad van Bestuur

IGEL benoemt Klaus Oestermann tot voorzitter van de Raad van Bestuur

IGEL, leverancier van het managed endpoint operating system voor veilige toegang tot elke digitale werkplek, heeft aangekondigd dat Klaus Oestermann is toegetreden tot de Raad van Bestuur als voorzitter. Oestermann, een ervaren wereldwijde SaaS-bedrijfsleider, bestuurslid, investeerder en adviseur, zal het IGEL-management leiden in de volgende gro1

Peter Mesker managing partner Sky Networks

Peter Mesker managing partner Sky Networks

Sky Networks versterkt per 1 september 2021 het team door het toetreden van Peter Mesker als managing partner. In de rol van solution architect zet Peter zijn kennis en ervaring in om enerzijds de visie en strategie van Sky Networks verder te ontwikkelen en anderzijds bestaande en nieuwe klanten te adviseren in hun digitale transformatie.