René Mulder nieuwe Managing Director van T-Systems Nederland

Rene Mulder

T-Systems benoemt René Mulder (45) tot Managing Director van T-Systems in Nederland per 1 december 2014. Op dit moment wordt deze positie bekleed door Jerry Boezel, die het bedrijf op eigen verzoek gaat verlaten.

"De Nederlandse markt is belangrijk binnen Europa voor T-Systems. In de afgelopen drie jaar heeft Jerry Boezel de klant- en medewerkertevredenheid succesvol verbeterd en zijn diverse belangrijke contracten opgetekend.

René Mulder is met zijn internationale, commerciële en managementervaring de aangewezen persoon om de positie van T-Systems, als toonaangevende ICT-dienstverlener en digitale voorloper voor de grootzakelijke markt, in Nederland nu verder te ontwikkelen", zegt Steffen Schlaberg, Senior Vice President Sales EMEA bij T-Systems International.

René Mulder: "Het team en ik gaan verder met de transformatie van T-Systems Nederland, waardoor we grootzakelijke klanten nog beter kunnen ondersteunen met innovatieve ICT-oplossingen. Ik ben ervan overtuigd dat wij met de klantgerichte mentaliteit van onze mensen de tevredenheid van onze klanten en ons marktaandeel verder uit gaan bouwen."

Momenteel is René Mulder Vice President Sales van T-Systems in Zwitserland en lid van de lokale directie. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de bedrijfsstrategie en voor de divisies marketing, sales en portfoliomanagement. Hij begon zijn carrière in 1992 bij Siemens waar hij, bijna 15 jaar bij verscheidene business units en locaties, altijd gelieerd was aan ICT Solutions Sales. Hij werkte in Polen, Tsjechië en Duitsland voordat hij in 2006 terug verhuisde naar Zwitserland. In dat jaar werd René Mulder Vice President Sales bij Swisscom Solutions, waar hij later de rol van Vice President Solution Sales & Consulting Services vervulde. René Mulder heeft zowel de Nederlandse als Zwitserse nationaliteit.

Meer over
Lees ook
Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security OU

Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security OU

Het College van bestuur van de Open Universiteit heeft prof. dr. ir. Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security bij de faculteit Bètawetenschappen. De benoeming is ingegaan per 1 oktober 2023.

IGEL benoemt Klaus Oestermann tot voorzitter van de Raad van Bestuur

IGEL benoemt Klaus Oestermann tot voorzitter van de Raad van Bestuur

IGEL, leverancier van het managed endpoint operating system voor veilige toegang tot elke digitale werkplek, heeft aangekondigd dat Klaus Oestermann is toegetreden tot de Raad van Bestuur als voorzitter. Oestermann, een ervaren wereldwijde SaaS-bedrijfsleider, bestuurslid, investeerder en adviseur, zal het IGEL-management leiden in de volgende gro1

Peter Mesker managing partner Sky Networks

Peter Mesker managing partner Sky Networks

Sky Networks versterkt per 1 september 2021 het team door het toetreden van Peter Mesker als managing partner. In de rol van solution architect zet Peter zijn kennis en ervaring in om enerzijds de visie en strategie van Sky Networks verder te ontwikkelen en anderzijds bestaande en nieuwe klanten te adviseren in hun digitale transformatie.