Fortinet beveiligt software defined datacenters met FortiGate VMX

Fortinet lanceert de FortiGate VMX Next-Generation en Internal Segmentation Firewall (NGFW/ISFW) voor datacenters. Bedrijven kunnen door de FortiGate VMX te combineren met het NSX-platform van VMware internetbeveiliging in softwarematige datacenters (Software-Defined Data Centers (SDDC) automatiseren.

FortiGate VMX is door Fortinet in samenwerking met VMware ontwikkeld. Via het NSX-platform kan de implementatie en het beheer van FortiGate VMX worden geautomatiseerd. De oplossing maakt het mogelijk het netwerk te segmenteren, wat voorkomt dat bedreigingen die het datacenters weten binnen te dringen zich snel kunnen verspreiden. Deze segmentatie vindt plaats op basis van beleidsregels. Via de Virtual Domain (VDOM)-technologie kan iedere gebruiker eigen regels voor beveiligingsbeleid toegekend krijgen.

 
Lees ook
WatchGuard presenteert nieuwe firewalls voor beveiliging  van remote en gedistribueerde bedrijven

WatchGuard presenteert nieuwe firewalls voor beveiliging van remote en gedistribueerde bedrijven

WatchGuard Technologies breidt zijn Firebox-lijn van firewall-appliances uit met de: T25/T25-W, T45/T45-##PoE/T45-W-PoE en T85 -PoE. Deze firewalls uit de T-serie zijn specifiek ontworpen om de prestaties te leveren die remote en gedistribueerde zakelijke omgevingen nodig hebben. Met het Unified Security Platform als basis bieden ze een uitgebreid1

Fortinet lanceert FortiSP5 chip versnelt de convergentie van netwerk- en beveiligingsfunctionaliteit

Fortinet lanceert FortiSP5 chip versnelt de convergentie van netwerk- en beveiligingsfunctionaliteit

Fortinet introduceert de FortiSP5. Deze chip brengt de beveiliging aan de rand van gedistribueerde netwerken naar een hoger plan. De FortiSP5 is het resultaat van 20 jaar lange investeringen van Fortinet in ASIC-technologie en biedt aanzienlijke voordelen qua veiligheid en rekenkracht ten opzichte van traditionele CPU’s en ASIC’s voor netwerken.

DigiCert onderzoek onderstreept belang digitaal vertrouwen voor bedrijfsresultaten en klantloyaliteit

DigiCert onderzoek onderstreept belang digitaal vertrouwen voor bedrijfsresultaten en klantloyaliteit

DigiCert, de leverancier van digitaal vertrouwen, heeft het onderzoek 'Digitaal vertrouwen: de stand van zaken in 2022' gepubliceerd. Daaruit blijkt dat bijna de helft van de consumenten (47%) al eens is overgestapt naar een ander bedrijf doordat ze het vertrouwen in de digitale beveiliging van een bedrijf verloren. Als bedrijven hun digitaal vert1